Breng uw magazijn naar een hoger niveau met AutoStore

AutoStore® is een uniek Automatic Storage & Retrieval System (AS / RS) dat geschikt is voor elk bedrijf binnen de detailhandel, e-commerce en distributie dat de efficiëntie wil verhogen, de productiviteit wil verhogen en de klanttevredenheid wil verbeteren.


Neem contact met ons op voor meer informatie over AutoStore

Stel je een magazijn voor dat tot 80% vloeroppervlak bespaart, schaalbaar is en flexibele capaciteit biedt door goederen op te slaan in gestapelde bins die bereikbaar zijn met snelle robots. Dit is wat u kunt bereiken met AutoStore.

Hoe het werkt

Het AutoStore-systeem bestaat uit accu aangedreven robots, opslagbins, operatorpoorten en een aluminium grid. De bins staan in het aluminium grid en elke bestelling wordt met hoge snelheid verwerkt, waarbij de robots bovenop het aluminium grid rijden om bins naar en van operators in aangewezen poorten te brengen.

AutoStore-systemen kunnen volledig worden aangepast aan uw beschikbare vloeroppervlak in elke geometrische vorm en grootte die u nodig heeft, zowel in bestaande als in nieuwe gebouwen. Bovendien zijn ze schaalbaar en modulair.

Extra opslagruimte nodig? Voeg grid en bins toe.
Extra handlingcapaciteit nodig? Voeg robots en operatorpoorten toe.

AutoStore® bestaat uit het Red Line-systeem & het Black Line-systeem en biedt verschillende hoeveelheden bins, binhoogtes en snelheid. Afhankelijk van uw specifieke wensen kunnen Red Line en Black Line zelfstandig of in combinatie opereren.

Resultaten

We garanderen minder pickfouten, continue voorraadcontrole, toonaangevende beschikbaarheid en bovendien geen enkele “single point of failure”. Over het algemeen verbetert AutoStore® uw vermogen om bestellingen snel en veilig af te handelen, waardoor u een concurrentievoordeel op de markt krijgt.

Element Logic - uw favoriete AutoStore-provider

Als ’s werelds eerste AutoStore®-distributeur in 2003 zijn wij experts in AutoStore-systemen.

Onze jaren als ’s werelds enige AutoStore-leverancier hebben ons uniek inzicht gegeven in hoe we AutoStore-systemen kunnen optimaliseren. Sindsdien zijn we doorgegaan met het ontwikkelen en leveren van toonaangevende AutoStore-oplossingen en -services die zijn afgestemd op branchevereisten en klantbehoeften.

Door de jaren heen hebben we gezien dat onze klanten enorm veel ruimte besparen, de efficiëntie van het magazijn verhogen, de winstgevendheid verhogen en kosten besparen dankzij het AutoStore-systeem.

Ga voor GROEN

Traditionele magazijnen zijn ontworpen met menselijke werknemers in gedachten - van het gebruik van de ruimte tot verlichting en temperatuur. Geautomatiseerde magazijnoplossingen van Element Logic bieden ruimte-efficiënte en energiezuinige alternatieven.

Lees meer over hoe Element Logic u kan helpen uw ecologische voetafdruk te verkleinen

FAQ

Lees de FAQ voor antwoorden op de veelgestelde vragen over het AutoStore-systeem.

Ga naar FAQ

Lees meer over het Red Line-systeem
Lees meer over het Black Line-systeem

Vergroting van de opslag zonder te verhuizen. Verbeterde prestaties zonder extra personeel.

Wilt u meer weten over hoe Element Logic uw magazijnprestaties kan optimaliseren?

Contact opnemen