Element Logic Nederland versterkt sales team met twee nieuwe krachten

Element Logic, ‘s werelds grootste AutoStore-distributeur, breidt vanwege de harde groei het salesteam in de Benelux uit met Melle van den Berg (37) en Tim Bruijstens (35). Per directe ingang neemt Melle de functie van Sales Director op zich en Tim die van Sales Manager. Met de benoemingen geeft Element Logic de verdere uitbreiding in de regio vorm en speelt het in op de toenemende vraag naar automatiseringsoplossingen in warehouses.

Melle heeft kennis in huis op het gebied automatisering in magazijnen. Hiervoor was hij als Sales Director UK werkzaam bij Material Handling Systems, een bedrijf dat geavanceerde sorteersystemen voor pakketten ontwikkelt en installeert. Hierdoor heeft hij de expertise om de waarde van efficiënte oplossingen voor het magazijnbeheer inzichtelijk te maken voor klanten. De meer dan tien jaar brede strategische en praktijkervaring op het commerciele vlak maakt hem een gesprekspartner op niveau.

Tim werkte eerder bij verschillende bedrijven als engineer en heeft een passie voor innovatie en techniek. Afgelopen jaren maakte hij de switch naar key accountmanagement, waarbij hij samenwerkte met wereldwijde partners. Tim kan in zijn nieuwe functie bij Element Logic dus de perfecte ondersteuning bieden bij het helpen van bedrijven bij hun ambitie om warehouses naar een hoger niveau te tillen.

Groeipotentieel

Melle: “In mijn carriere heb ik klanten voor de uitdaging zien staan om orders sneller te verwerken en de betrouwbaarheid van leveringen te waarborgen.
Aan ons nu de taak om de winst die AutoStore kan realiseren bij het verbeteren van magazijnprestaties verder duidelijk te maken in de Beneluxmarkt, daar kijk ik ontzettend naar uit.” Tim vult aan: “Element Logic heeft met de AutoStore-oplossing een enorm groeipotentieel in de Benelux en daar wil ik graag mijn bijdrage aan leveren.”

Rob Pauls, Managing Director BeNeLux Element Logic: “Ik ben verheugd om Melle en Tim aan boord te hebben bij Element Logic. Ze bieden nieuwe perspectieven op onze automatiseringsoplossingen, maar hebben ook waardevolle inzichten vanuit hun ervaringen in de logistieke branche. Ik kijk ernaar uit om samen met hen verder te bouwen aan de positieve ontwikkelingen die wij op dit moment doormaken als AutoStore-specialist.”

“In 2020 verwierven wij de volledige distributierechten voor AutoStore in Europa. Nu we een vestiging in Nederland hebben, zien wij ook hier de interesse voor robotmagazijnen toenemen. Dat heeft inmiddels geleid tot verschillende projecten. Een van de bedrijven die een geautomatiseerd opslag- en orderpicksysteem van Element Logic in gebruik heeft is Solar Nederland.”

 


Rob Pauls, Managing Director BeNeLux

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up