Een oplossingen op maat

Met een geautomatiseerde magazijnoplossing, ontworpen en geleverd door Element Logic, ben je er zeker van dat jouw bedrijf is opgewassen voor toekomstige groei en behoeften.

Magazijngrootte, operationele vereisten, uitdagingen en kansen verschillen van klant tot klant. Daarom brengt ons team van AutoStore- en intralogistiekexperts aan het begin van elke samenwerking jouw specifieke behoeften en voorkeuren in kaart. Onze systeemontwerpers gebruiken hun expertise en creativiteit om de perfecte oplossing voor de ruimte te schetsen om het succes te maximaliseren.

Of je nu een gloednieuw magazijn hebt of de bestaande ruimte wilt benutten, onze mensen ontwerpen de slimste en meest rendabele oplossing. Niets is te klein of te groot.

"We besteden veel tijd aan het analyseren van cijfers en het begrijpen van de behoeften van de klant en draaien simulaties om de oplossing te vinden die de meeste waarde oplevert. Ons doel: een zo efficiënt mogelijke oplossing, tegen de laagste kosten voor de klant."

— - Lasse Vik, Product Manager AutoStore, Element Logic

Wat je kunt verwachten van capaciteit en efficiëntie

We voeren verschillende testen uit op de door ons voorgestelde oplossing. Zo zijn we zeker van de meest rendabele aanpak. Het systeemontwerpteam maakt ook 3D-modellen en voert simulaties uit op verschillende scenario’s. Zo krijg je een idee van wat je kunt verwachten van het geautomatiseerde magazijn als het gaat om capaciteit en efficiëntie.

Bij Element Logic hechten we veel waarde aan dialoog en houden we nauw contact bij elke stap op weg naar magazijnautomatisering. Samen stemmen we af hoe we de installatie gaan uitvoeren.