Oplossingen & Diensten

Modulaire en schaalbare oplossingen die de prestaties van magazijnen van elke omvang verbeteren

Dit is magazijnautomatisering door Element Logic

Wij helpen het maximale uit het bedrijf te halen door een geautomatiseerde magazijnoplossing te leveren die aan jouw behoeften voldoet. Als AutoStore-partner hebben wij tientallen jaren ervaring met het creëren van winstgevende en duurzame oplossingen voor onze klanten.

Wij bieden orderverwerkingssystemen: door middel van modulaire en schaalbare oplossingen, bewezen technologieën en uitgebreide expertise, zorgen wij ervoor dat je kunt voldoen aan de eisen van jouw klanten - en deze zelfs kunt overtreffen.

Ontdek hoe Element Logic jouw magazijnprocessen efficiënter kan maken.

AutoStore

AutoStore als basis voor jouw systeem - toonaangevende magazijnrobots

Als 's werelds eerste AutoStore-partner, en marktleider op het gebied van systeemintegratie in Europa, bieden wij een schat aan kennis en ervaring met magazijnautomatisering voor klanten in de meest uiteenlopende groottes en industrieën. Bespaar ruimte en kosten, verhoog de efficiency in jouw magazijn en versterk de winstgevendheid met een AutoStore-systeem geleverd door Element Logic.

AutoStore
Software

Gebruik onze software en maximaliseer de efficiëntie van jouw magazijn

Al tientallen jaren ontwikkelen wij softwareoplossingen die waarde creëren. Met ons software-ecosysteem kunt u end-to-end geautomatiseerde magazijnoplossingen ontwerpen, uitvoeren, bedienen en beheren.

AutoStore Software
Robotica-oplossingen

Til uw systeem naar een hoger niveau met robotica-oplossingen om prestaties te verbeteren

Element Logic is altijd een technologisch gedreven bedrijf geweest, en wij waren de eersten die met succes robottechnologie voor piece-picking hebben geïntegreerd met AutoStore. Deze technologie stelt je in staat om de ordercapaciteit, goederenbehandeling en fulfilmentsnelheid te verhogen.

Robotica Oplossingen
Transportbandsystemen

Creëer optimale workflows met de beste material flow handling in hun soort

Aangezien elke AutoStore-oplossing uniek is, verschilt de meest optimale material flow ook van magazijn tot magazijn. Wij ontwerpen geïntegreerde transportsystemen rond jouw AutoStore om het aantal dagelijkse verwerkingen en de algemene winstgevendheid te maximaliseren. Onze material flow handling omvat goederenverplaatsing, bescherming, materiaalcontrole en afvalverwijdering.

Transportbandsystemen

Haal het meeste uit jouw investering met onze diensten

Dankzij onze uitgebreide kennis en ervaring kunnen wij oplossingen voor orderfulfilment bieden die gebaseerd zijn op jouw behoeften, de vereisten van de sector en de best practices van AutoStore.

Ontwerp en advies

Wij ontwikkelen oplossingen die passen bij jouw behoefte – voor de beste ROI

Voor al onze klanten staat een aangewezen team van AutoStore- en intralogistiekexperts klaar. Zij helpen jou bij het analyseren en beoordelen van alle aspecten van de operatie en maken ROI-berekeningen. Zo vinden jullie samen de beste oplossing voor jouw huidige en toekomstige behoeften op het gebied van magazijnautomatisering.

Ontwerp en Advies
Levering van het systeem

Maak gebruik van onze unieke ervaring in bouw- en projectmanagement

Voor een soepele bouwfase, heeft elke klant zijn eigen projectmanager. Hij is jouw aanspreekpunt en coördineert alle leveringen en bouwwerkzaamheden. Dankzij tientallen jaren ervaring in het automatiseren van magazijnen, zorgt onze projectmanagement voor duidelijkheid en zekerheid tijdens de verschillende fases. Van de voorbereiding van de bouwplaats, de constructie, de installatie, de configuratie tot het testen en de oplevering het proces loopt van begin tot eind soepel.

Systeem Oplevering
AutoStore Training

Haal het maximale uit jouw geautomatiseerde magazijnsysteem met speciale training voor de werknemers

Wij streven naar toegevoegde waarde en succes voor onze klanten en bieden uitgebreide trainingen in AutoStore, software en oplossingen voor goederenstroomverwerking. Bekwaamheid en deskundigheid zijn doorslaggevende factoren voor succes, en wij nodigen geselecteerde werknemers uit om extra training te krijgen om Super Users te worden.

AutoStore Training
Service en ondersteuning

Krijg onze support voor de best mogelijke uptime

Het is voor ons cruciaal dat je slaagt. Ons toegewijde supportteam staat altijd klaar om jou op elke mogelijke manier te helpen bij het vinden van verbeterings- en groeimogelijkheden. Dankzij onze goede en toegankelijke ondersteuning, gecombineerd met een proactief serviceteam, vinden wij voortdurend manieren om de levensduur van apparatuur te verlengen, de productiviteit te verhogen en de totale winst te maximaliseren. Wij zijn trots dat wij een van de meest servicegerichte bedrijven in de sector zijn.

Service en ondersteuning

Ontdek hoe wij jou een concurrentievoordeel kunnen geven met AutoStore en magazijnautomatisering

Neem vandaag nog contact op