Passie zorgt voor resultaat

Passie. Inzet. Plezier. Drie woorden die Element Logic samenvatten als werkplek.


Bekijk onze openstaande vacatures

In Element Logic is cultuur één van onze gewaardeerde drijfveren. Plezier hebben op het werk volgens het motto “One team, one dream” zijn waarden die we niet alleen op papier hebben, maar ook waarmaken – elke dag.

Element Logic heeft vestigingen in heel Europa. Onze geschiedenis als Scandinavisch bedrijf wordt weerspiegeld in onze bedrijfswaarden en organisatiestructuur. We waarderen een werkplek die is gebaseerd op eerlijkheid en integriteit, met gemakkelijke toegang tot het topmanagement. Hierdoor kunnen we proactief samenwerken om oplossingen te vinden. Evenzo benadrukken we een gezonde balans tussen werk en privé en moedigen we onze medewerkers actief aan om elke dag actief bezig te zijn.

We zijn enorm trots dat we gecertificeerd zijn door onze medewerkers en Great Place to Work.
Great Place to Work is een wereldwijde enquête die de tevredenheid van medewerkers meet. Geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en gemeenschap zijn de vijf dimensies die worden gemeten en die belangrijke indicaties geven over hoe we slagen als een bedrijf dat zorg draagt ​​voor onze medewerkers en cultuur.

Als medewerker van Element Logic maak je deel uit van een bruisende, internationale omgeving met veel ruimte voor interessante carrièremogelijkheden. Ons professionele ontwikkelingsplatform Element Academy zorgt ervoor dat alle Element Logic-medewerkers toegang hebben tot gestandaardiseerde training in onze producten, processen en tools.

Als je meer wilt weten over carrièremogelijkheden bij Element Logic, neem dan contact met ons op voor meer informatie.