Passie zorgt voor resultaat

Passie. Inzet. Plezier. Drie woorden die Element Logic samenvatten als werkplek.


Bekijk onze openstaande vacatures

Als een levendig, druk en internationaal bedrijf met hoge ambities, gaan we een stap verder – niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.

Bij Element Logic is cultuur één van onze gewaardeerde drijfveren. Plezier hebben op het werk volgens het motto “One team, one dream” zijn waarden die we niet alleen op papier hebben, maar ook waarmaken – elke dag.

Element Logic is wereldwijd vertegenwoordigd. Onze geschiedenis als Scandinavisch bedrijf wordt weerspiegelt in onze bedrijfswaarden en organisatiestructuur. Hoewel technologie deel uitmaakt van ons dagelijks leven, is ons meest waardevolle bezit onze mensen. We waarderen een werkplek die is gebaseerd op eerlijkheid en integriteit, met gemakkelijke toegang tot het topmanagement. Evenzo benadrukken we een gezonde balans tussen werk en privé en moedigen onze medewerkers actief aan om elke dag actief bezig te zijn.

GREAT PLACE TO WORK

We zijn enorm trots dat we gecertificeerd zijn door onze medewerkers en Great Place to Work. Great Place to Work is een wereldwijde enquête die de tevredenheid van medewerkers meet. Geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en gemeenschap zijn de vijf dimensies die worden gemeten en die belangrijke indicaties geven over hoe we slagen als een bedrijf dat zorg draagt voor onze medewerkers en cultuur.

Als medewerker van Element Logic maak je deel uit van een bruisende, internationale omgeving met veel ruimte voor interessante carrièremogelijkheden. Ons professionele ontwikkelingsplatform Element Academy zorgt ervoor dat alle Element Logic-medewerkers toegang hebben tot gestandaardiseerde training in onze producten, processen en tools.

Als je meer wilt weten over carrièremogelijkheden bij Element Logic, neem dan contact met ons op voor meer informatie.