Passie creëert resultaat

Passie. Inzet. Plezier. Drie woorden die Element Logic samenvatten als werkplek.


Bekijk onze vacatures

Als een levendig, druk, internationaal bedrijf met hoge ambities gaan we een stap verder – niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.

Element Logic heeft vestigingen in Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Duitsland, Benelux, Polen, het VK en Frankrijk. Onze geschiedenis als Scandinavisch bedrijf komt tot uiting in onze bedrijfswaarden en organisatiestructuur. We waarderen een werkplek gebaseerd op eerlijkheid en integriteit, met gemakkelijke toegang tot het topmanagement. Hierdoor kunnen we proactief samenwerken om oplossingen te vinden. Evenzo benadrukken we een gezonde balans tussen werk en privé en moedigen we onze werknemers actief aan om elke dag tijd te besteden aan actief zijn.

Als werknemer van Element Logic maak je deel uit van een bruisende, internationale omgeving met volop ruimte voor spannende carrièremogelijkheden. Ons professionele ontwikkelplatform Element Academy zorgt ervoor dat alle Element Logic-medewerkers toegang hebben tot gestandaardiseerde training in onze producten, processen en tools.

Als je meer wilt weten over carrièremogelijkheden bij Element Logic, neem dan contact met ons op voor meer informatie.