Whitepapers

Blader door onze whitepapers en andere documenten. In de teksten vind je grondige analyses, tips, aanbevelingen en de nieuwste trends in magazijnautomatisering. Registreer je met je e-mailadres en krijg toegang.

Magazijncapaciteit optimaal benutten met behulp van AI

In deze whitepaper delen we inzichten over wat er nodig is om zo efficiënt mogelijk om te gaan met geautomatiseerde workflows en hoe mens en robot optimaal samen kunnen werken om productiviteit en groei te bereiken.

Download whitepaper

Gebruik van data: het volgende niveau van automatisering

Om te groeien en concurrerend te blijven, moet je voorspellen wat er in je markt gaat gebeuren en real-time kunnen reageren. Daarvoor kun je de verborgen data van je warehouse gaan gebruiken.

Download whitepaper

Bereken jouw ROI met Element Logic

Er zijn veel voordelen verbonden aan magazijnautomatisering. U bespaart ruimte, krijgt meer tevreden klanten, en uw werknemers krijgen een betere werkdag. Maar wat is de financiële winst?

Download whitepaper

Drie trends die bepalend zijn voor de intralogistiek

Benieuwd hoe de industrie de komende jaren zich ontwikkelt? Na 35 jaar magazijnprestaties optimaliseren hebben we ruime ervaring en goede kennis van wat zal beklijven en wat slechts een modegril is.

Download whitepaper

8 mythes over warehouse automatisering

Wilt u leren hoe uw bedrijf kan profiteren van automatisering? Wij laten u zien wat de mythes en feiten zijn.

Download whitepaper