Element Logic voor tweede jaar op rij gecertifieerd door Great Place To Work

We zijn vereerd om voor het tweede jaar gecertificeerd te zijn door Great Place to Work. Bij het onderzoek is de tevredenheid van alle werknemers wereldwijd gemeten. In het onderzoek worden vijf dimensies onderscheiden: geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid, trots en gemeenschap. De uitkomsten laten zien dat wij als bedrijf goed presteren op deze gebieden. We zijn trots dit certificaat voor het tweede jaar op rij te mogen ontvangen.


Dag-Adler Blakseth, CEO van Element Logic

“Onze werknemers zijn het kloppend hart van ons bedrijf. Daarom streven wij er voortdurend naar om onze werknemers een prettige werkplek te bieden. Eén van onze belangrijkste drijfveren is om iedere dag plezier te hebben op de werkvloer, omdat dit bijdraagt aan de optimale service die wij onze klanten willen bieden. 2021 was een prachtig jaar voor ons. Naast de certificering hebben we vier nieuwe markten gelanceerd, is het aantal werknemers bijna verdubbeld (van 140 naar 225), hebben we nieuwe eigenaren aan boord gekregen. Wij zijn bijzonder trots op de erkenning van onze medewerkers als ‘Great Place to Work’. Het toont aan dat Element Logic met haar fantastische werknemers alles aan kan. Nieuwe uitdagingen gaan we met een glimlach tegemoet, en we laten zien dat met samenwerking alles mogelijk is”, aldus Dag-Adler Blakseth, CEO van Element Logic.


“De beste werkplekken hebben met elkaar gemeen dat ze erin slagen een op vertrouwen gebaseerde cultuur en bedrijfsvoering te creëren. Element Logic’s structurele aandacht voor medewerkers toont aan dat ze sterker zijn geworden ondanks de veeleisende tijd die we achter de rug hebben. Hierdoor staan ze er als bedrijf goed voor in de hevige concurrentiestrijd bij het binnenhalen van nieuw talent. Wij feliciteren Element Logic voor het tweede jaar op rij met de certificering,” aldus Jannik Krohn Falck, CEO van Great Place to Work.

Wij willen al onze medewerkers hartelijk bedanken. We zijn ongelooflijk trots op wat ieder van ons het afgelopen jaar heeft bereikt en zijn blij dat jullie deel uitmaken van de Element Logic familie! #GreatPlaceToWork

 

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Read more about us

Click here