autostore

Intersport investeert in AutoStore

Intersport verlaat hun huidige 3PL-oplossing en richt een eigen centraal magazijn op in Nässjø, Zweden. Centraal in het verkrijgen van controle over hun eigen logistiek en het voldoen aan de toenemende vraag van klanten naar snelle en veilige leveringen zal de implementatie van AutoStore van Element Logic zijn.

 

Efficiëntie, betrouwbaarheid en flexibiliteit

“Intersport heeft een strategische keuze gemaakt om de logistiek alleen over te nemen. Het is onze ambitie dat de Intersport-spirit overal in het bedrijf terugkomt, vooral in de logistiek. Tegelijkertijd kiezen we ervoor om te investeren in automatisering om snelle levering onder klantvoorwaarden mogelijk te maken, en AutoStore heeft op veel gebieden bewezen goed voor ons te zijn. Efficiëntie, betrouwbaarheid en flexibiliteit zijn enkele van de factoren die wij zeer waarderen. Daarmee, in combinatie met het hoge niveau van expertise en jarenlange ervaring van Element Logic, kijken we ernaar uit om het project al in juni te starten ”, zegt Pontus Petersson, PMO bij Intersport Sweden.

Retail en AutoStore – hand in hand voor Element Logic

“We zijn natuurlijk erg trots en bescheiden over de mogelijkheid om met een toonaangevende speler als Intersport te werken”, zegt Terje Skjølberg, Sales Manager bij Element Logic. “We hebben succesvolle projecten opgeleverd aan tal van bedrijven binnen de detailhandel en vooral in het sport- en textielsegment – zowel multichannel als pure e-retailers; XXL, Gresvig, Sport1, Stormberg, GetInspired, Bergans, Devold en Fjellsport om er maar een paar te noemen. We zijn erg trots dat Intersport deel gaat uitmaken van dit goede bedrijf, ‘vervolgt Skjølberg.

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Klaar om uw efficiëntie te verhogen?

Ontdek hoe Element Logic de prestaties van uw magazijn kan optimaliseren

Neem contact met ons op voor meer informatie