autostore

Black Line van AutoStore: de volgende stap in opslagautomatisering

Black Line voegt zich bij Red Line in het portfolio van bekroonde AutoStore-systemen. Met nieuwe functies en state-of-the-art technologieën kan het Black Line-systeem op zichzelf staan of worden gecombineerd met de bestaande Red Line.

AutoStore Automated Storage and Retrieval System (AS/RS), de snelst groeiende robotachtige magazijnoplossing op de markt, lanceert een nieuwe lijn met hogere capaciteit en topsnelheid.

“Black Line is een nieuwe groep modules die is ontwikkeld als uitbreiding op het bestaande Red Line-systeem van AutoStore. Met verschillende technische verbeteringen gaat Black Line op weg naar veeleisende magazijnautomatiseringsprestaties, zowel qua opslagcapaciteit als qua efficiëntie, ”zegt Håvard Hallås, Element Logic Chief Sales Officer. Het Black Line-systeem omvat de nieuwe B1-robot, hogere bins, het nieuwe Relayport-operatorpoortontwerp en meer.

Introductie van de B1-robot

In een branche waar ruimte alles is, maakt de afgeslankte, lichtere B1 Robot van Black Line gebruik van een gestroomlijnd, ruimtebesparend caviteitsontwerp. Bovendien is de B1 Robot ontworpen om grotere bins  (425 mm) aan te kunnen om grotere producten op te nemen en efficiënter te stapelen van langere items.

“Wat zo geweldig is aan de B1, is dat hij nooit rust, zelfs niet om op te laden. Door slim batterijbeheer, zoals de BattPack-uitwerplade, kan de robot altijd een opgeladen batterij hebben ”, zegt Hallås.

Naast de nieuwe B1-robot bevat Black Line een nieuw operatorpoortontwerp genaamd “Relaypoort”. De Relaypoort draagt ​​bij aan een kortere tijd voor het overbrengen van de bak en een verbeterde binstroom naar de operator, waardoor de inactieve tijd van de operator nog meer wordt verminderd.

autostore
AutoStore Black Line

Combineert naadloos met Red Line

Black Line kan worden gebruikt als een stand-alone systeem of in combinatie met Red Line-modules.

“Voor de Red Line-klanten betekent dit dat ze ook kunnen profiteren van de ontwikkeling van de Black Line-modules, omdat het mogelijk is om modules van Red Line en Black Line te combineren. Red Line blijft bestaan ​​en wordt verder ontwikkeld, en in de meeste gevallen blijft het de beste oplossing voor veel van onze klanten, ”zegt Hallås, en vervolgt:

“We werken sinds 2004 nauw samen met AutoStore en zijn erg blij om de ontwikkeling van nieuwe producten in de toekomst te zien. Hoe we onze software ontwikkelen, projecten uitvoeren en tevreden klanten op de markt brengen, is allemaal gebaseerd op de competentie en ervaring die we sinds 2004 hebben opgebouwd “.

 

Join our newsletter

Keep up to date, get insights and product updates straight to your inbox.

Sign up

Meer weten over AutoStore?

Omdat we zowel de kleinste als de grootste AutoStore-oplossing ter wereld hebben geleverd, hebben we goede kennis van hoe we een oplossing op maat kunnen maken die aan uw behoeften voldoet.

Meer informatie