Vacature: Servicemonteur (m/v/d/)

Element Logic Benelux BV maakt deel uit van een internationaal succesvolle bedrijvengroep die een toonaangevende leverancier van material handling en intralogistieke systemen in Europa is. Onze visie is om de magazijnen van onze klanten de meest efficiënte in hun marktsegment te maken. De individuele automatiseringsoplossingen op het gebied van transport-, verpakkings- en opslagtechnologie bieden onze klanten een meetbare meerwaarde op het gebied van efficiëntie en concurrentievermogen. In het kader van verdere groei zijn we op zoek naar een overtuigende persoonlijkheid in de BeNelux.

Over Element Logic
Al meer dan 30 jaar tilt Element Logic de prestaties binnen warehouses naar een hoger niveau. Op basis van onze uitgebreide ervaring, designen en installeren we klant specifieke oplossingen die hun helpen om de value chain te verbeteren en de winstgevendheid van onze klanten te verhogen. We werken daarbij in magazijnen van elke grootte in een breed scala van industrieën, waaronder 3PL, kleding, elektronica, onderdelendistributie, farmaceutica, sportartikelen en nog veel meer. Element Logic is wereldwijd de eerste én de grootste AutoStore®-partner.

Element Logic is employee owned, met Castik Capital als grootaandeelhouder. Met ons hoofdkantoor in Noorwegen en projecten wereldwijd haalden we in 2021 een omzet van meer dan Euro 200 Mil.

Jouw missie
Als Servicemonteur (m/v/d) ondersteun je klanten in Nederland, België, Luxemburg en overige Europese landen en zorg je door jouw professionele manier van werken in het onderhoud en reparatie van AutoStore robots en randapparatuur voor de hoogst mogelijke klanttevredenheid.

Kern taken:

 • Uitvoeren van onderhoud en reparaties, rekening houdend met servicedoelstellingen, timelines, kwaliteits- en budgetspecificaties
 • Mechanisch en elektrisch onderhoud van de logistieke systemen van klanten
 • Diagnose en probleemoplossing on-site
 • Ondersteuning tijdens installatie van nieuwe systemen
 • Technische dienstverlening in overeenstemming met de wensen & eisen van de klant

Jouw profiel
Het geeft jou plezier om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt voor onze klanten. Je streeft ernaar om de best mogelijke oplossing te vinden en werkt gestructureerd. Daarnaast ben je betrouwbaar en klantgericht.

Verder beschik je over de volgende kwalificaties:

 • Met succes afgeronde beroepsopleiding in een mechanische of elektrotechnische opleiding, of als mechatronicatechnicus, elektricien, industrieel elektricien of vergelijkbaar.
 • Beroepservaring in een soortgelijke functie
 • Bij voorkeur ervaring op het gebied van assemblage, inbedrijfstelling en onderhoud van systemen, met een focus op logistiek, robots en interne transporttechniek
 • Competente, vriendelijke uitstraling in de communicatie met klanten en dienstverlenende bedrijven
 • Kennis van de Engelse en bij voorkeur ook Duitse taal
 • Kennis & ervaring in het gebruik van MS Office
 • Reisbereidheid, soms ook naar andere Europese landen

Het aanbod
Je gaat aan de slag in een groeiend en zeer succesvol bedrijf. Je kunt een afwisselende taak verwachten met een hoge mate van vrijheid, moderne sociale voordelen en een open bedrijfscultuur die wordt gekenmerkt door loyaliteit, zekerheid en waardering. Spreekt deze functie je aan, dan ontmoeten we je graag. Stuur ons uw volledige sollicitatiedocumenten per e-mail, met vermelding van uw salarisverwachtingen en mogelijke startdatum, naar info@elementlogic.nl.

Meer informatie over ons bedrijf vindt u hier: www.elementlogic.net