Drie trends die bepalend zijn voor de intralogistiek

Benieuwd hoe de industrie de komende jaren zich ontwikkelt? Na 35 jaar magazijnprestaties optimaliseren hebben we ruime ervaring en goede kennis van wat zal beklijven en wat slechts een modegril is.

In de afgelopen twee jaar hebben we een enorme groei en veranderingen gezien binnen de intralogistiek. Naast nieuwe technologieën en innovatieve last-mile distributie, zien we ook de verwachtingen van klanten veranderen. Ze willen en verlangen een snellere en betrouwbaardere orderverwerking. Hoe eerder, hoe beter.

Om de concurrenten voor te blijven, is het relevant om trends in de branche te kennen en te begrijpen.

Daarom hebben we deze whitepaper gemaakt. Hierin kijken we naar de drie belangrijkste trends binnen intralogistiek en orderfulfilment. Wij geloven dat deze trends een essentiële rol spelen in hoe de industrie zich de komende jaren ontwikkelt.

Lees de whitepaper en leer meer over:

  • eGrocery en wat klanten verwachten van levertijd en flexibiliteit.
  • Microfulfilmentcentra en innovatieve manieren om de “last mile delivery time” te verkorten.
  • Automation as a Service (AaaS) en hoe dit de oplossing is voor het automatiseren van magazijnen zonder grote investeringen.

De whitepaper is gratis beschikbaar.

Duurzame intralogistiek en automatisering

Is dit überhaupt mogelijk? Wij vroegen het aan onze duurzaamheidsexpert. Download onze whitepaper voor het antwoord.

Download whitepaper

Magazijncapaciteit optimaal benutten met behulp van AI

In deze whitepaper delen we inzichten over wat er nodig is om zo efficiënt mogelijk om te gaan met geautomatiseerde workflows en hoe mens en robot optimaal samen kunnen werken om productiviteit en groei te bereiken.

Download whitepaper

Gebruik van data: het volgende niveau van automatisering

Om te groeien en concurrerend te blijven, moet je voorspellen wat er in je markt gaat gebeuren en real-time kunnen reageren. Daarvoor kun je de verborgen data van je warehouse gaan gebruiken.

Download whitepaper