Software-gestuurde magazijnautomatisering

Uw concurrentievoordeel - vandaag en morgen

Al tientallen jaren ontwikkelen wij softwareoplossingen die waarde creëren. Met ons software-ecosysteem kunt u end-to-end geautomatiseerde magazijnoplossingen ontwerpen, uitvoeren, bedienen en beheren.

Onze producten vormen samen een complete magazijnoplossing. Door gegevens uit onze intern ontwikkelde softwareproducten te combineren met gegevensbronnen van derden, bieden wij u een volledig gekoppeld ecosysteem van datagestuurde softwareoplossingen.

Element Logic is de eerste AutoStore partner, en om de perfecte softwareoplossingen voor AutoStore te ontwikkelen, hebben we tientallen jaren aan kennis en strategische betrokkenheid ingezet. Deze expertise heeft geleid tot software die uw nauwkeurigheid, productiviteit en verwerkingscapaciteit aanzienlijk verhoogt.

Maak kennis met onze softwareoplossingen

Data omzetten in acties

eLogiq

Belangrijke bedrijfsdata zijn te lang achtergehouden. Wij veranderen dit met ons dataplatform, eLogiq, dat datagestuurde magazijnoptimalisatie mogelijk maakt. eLogiq is een volledig beheerde Microsoft Azure cloud-gebaseerde SaaS-oplossing, die gegevens uit meerdere bronnen verzamelt, integreert en verwerkt om u waardevolle inzichten in magazijnprestaties, analyses en voorspellingen te bieden.

Door het combineren van gegevens uit meerdere bronnen, stellen wij u in staat om negatieve trends te voorkomen, logistieke benchmarks te bekijken en processen aan te passen zodat u uw magazijn kunt optimaliseren en de concurrentie het hoofd kunt bieden.

Het eLogiq-dataplatform maakt een veelheid aan datagedreven softwareproducten en -diensten mogelijk. We blijven ons eLogiq-aanbod de komende jaren uitbreiden met als uiteindelijk doel: onze klanten in staat stellen zelf hun data-gestuurde magazijnen te beheren.

Meer weten over eLogic? Neemt contact met ons op
Het brein van AutoStore

eManager

eManager is ons magazijnuitvoerings-, beheer- en controlesysteem voor AutoStore. Het laat u precies weten waar uw producten zich bevinden en hoeveel u op elk moment op voorraad heeft. eManager biedt ingebouwde operatorassistentie voor het uitvoeren van AutoStore-taken en stelt u in staat uw eigen ERP / WMS en warehouse supply-chainsystemen te integreren.

eManager optimaliseert en beheert AutoStore-magazijnprestaties van goederenontvangst tot uitgaande processen en stelt u in staat de efficiëntie van uw AutoStore-magazijnprocessen te maximaliseren, de productiviteit te verhogen, de kosten te verlagen en de tevredenheid van de eindklant te verbeteren.

Lees meer over eManager
Beheers uw materiaalstroom

eController

eController is onze software-toolbox voor het integreren van geautomatiseerde apparatuur, waaronder transportsystemen, dozenopzetters, verpakkingsmachines en meer. Met eController zijn wij in staat u een uitgebreidere controle te bieden over de beweging van goederen en orders dan alleen AutoStore.

eController maakt niet alleen de aansluiting op diverse geautomatiseerde systemen mogelijk, maar stelt ons ook in staat een visualisatie te maken van de magazijnen van onze klanten, zodat we geautomatiseerde magazijnworkflows kunnen simuleren. Dit maakt het mogelijk om gebieden te identificeren waar we nieuwe oplossingen kunnen testen en de efficiëntie van het magazijn voor u als klant kunnen verbeteren, waardoor u tijd en geld bespaart.

Neem contact met ons op en ontdek meer over eController
De toekomst van intralogistiek

eOperator

Als eerste bedrijf dat met succes gerobotiseerde stukpickingtechnologie in AutoStore heeft geïntegreerd, zijn we er trots op dat eOperator deel uitmaakt van ons software-ecosysteem. Deze technologie wordt aangestuurd door machine learning en maakt automatisch picken en plaatsen van goederen uit AutoStore-poorten mogelijk en wordt beschouwd als de toekomst van intralogistiek.

Door eOperator in uw magazijnactiviteiten op te nemen, kunt u veilig en nauwkeurig orderverzamelen, kosteneffectieve arbeid en een gestroomlijnde toeleveringsketen met een hoge mate van winstgevendheid en een snelle ROI realiseren.

Lees meer over eOperator

Een competitief magazijn draait op software en data

Ons software-ecosysteem met: eLogiq, eManager, eController en eOperator stelt u in staat om de aandacht te richten op wat echt het verschil maakt voor uw bedrijf: magazijnoptimalisatie en dagelijkse operaties.

De software ontsluit gegevens die knelpunten identificeren en u waarschuwen wanneer actie nodig is om negatieve trends te voorkomen. Het geeft u ook controle over de goederenstroom van, naar en binnen uw magazijn en biedt u mogelijkheden om uw magazijnactiviteiten te verbeteren.

Uw datasets zijn uniek en ons software-ecosysteem zorgt ervoor dat u op de meest intelligente en efficiënte manier kunt werken om uw doelen te bereiken.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe uw magazijnactiviteiten kunnen profiteren van ons software-ecosysteem.

Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe uw magazijnactiviteiten kunnen profiteren van ons software-ecosysteem.

Neem vandaag nog contact met ons op