Contact us

Revolutioneer jouw magazijn

Door de bezorgtijd, repetitieve taken en operationele kosten te minimaliseren, maximaliseren we jouw succes.

We begrijpen dat je de verwachtingen van je klanten moet overtreffen om concurrerend te blijven. Daarom heb je een ervaren en innovatieve automatiseringspartner nodig die je zwakke punten kan minimaliseren en je strategieën kan maximaliseren.

Het draait allemaal om minimaliseren en maximaliseren.

Minimaliseer operationele kosten

Minimaliseer je kosten per transactie met optionele workflows in jouw geautomatiseerde magazijn en bespaar tot 80% van je beschikbare vloeroppervlak.

Maximaliseer groei

Verhoog de efficiëntie met een schaalbare oplossing die jouw volledige potentieel ontketent.

Snel, goedkoop en gratis verzending zegt veel over wat we hier doen. En dat is wat onze klanten belangrijk vinden. We versturen ongeveer 50.000 pakketten per dag

Pär Svärdson — CEO, Apotea

Minimaliseer bezorgtijd

Onze oplossing kan dezelfde dag levering mogelijk maken om de verwachtingen van jouw klanten te overtreffen.

Maximaliseer datagebruik

Laat door AI aangedreven software alle magazijnprocessen optimaliseren en verhoog de algehele productiviteit met analyses, inzichten en voorspellingen.

Dankzij de perfecte ondersteuning en implementatie door Element Logic kunnen we nu vertrouwen op een krachtig, geautomatiseerd magazijn voor kleine onderdelen om aan de verwachtingen van onze klanten met betrekking tot snelle orderafhandeling te voldoen.

Dieter Egloff — Logistiek Directeur, Peterhans handwerkercenter AG

Minimaliseer repetitieve taken

Creëer meer lonende banen met een oplossing die saaie repetitieve taken overneemt en zorgt voor minder fysieke ongemakken en burn-outs.

Maximaliseer prestaties

Verhoog je efficiëntie met minstens 100% in vergelijking met een handmatig magazijn.

In de afgelopen jaren zijn we aanzienlijk gegroeid en uiteindelijk liep ons oude magazijn vol. We waren niet voorbereid om uit te breiden in dat magazijn en hebben ons potentieel op het gebied van efficiëntie niet waargemaakt

Rolf Inge Danielsen — Logistiek Directeur, Berggaad Amundsen

Magazijnautomatisering is de toekomst, en wij zijn jouw gids. Als eerste en grootste AutoStore-partner hebben we tientallen jaren ervaring en bieden we de beste oplossingen om de prestaties van jouw magazijn te optimaliseren.

Wij combineren intelligente, geautomatiseerde technologie versterkt met onze eigen software. Jouw huidige omvang doet er niet toe. Onze modulaire en schaalbare oplossingen stellen ons in staat magazijnen van alle groottes en groeiambities te optimaliseren.

Ben je benieuwd naar meer informatie over magazijnautomatisering van Element Logic? Bekijk onze klantcases en ontdek de indrukwekkende resultaten.

Als je wilt weten hoe wij je kunnen helpen de prestaties van jouw magazijn te verbeteren, bekijk dan onze oplossingen en diensten.

Neem contact met ons op

Klaar om jouw magazijn te optimaliseren?

Neem contact met ons op

  Telefoon: +31 481 76 36 00

  E-Mail: info@elementlogic.nl

  Adres: Peppelenbos 5-C, 6662 WB Elst

  Telefoon: +47 63 94 73 50

  Telefoon: +46 4629 2940

  Telefoon: +47 63 94 73 50

  Telefoon: +49 7136 2704970

  Telefoon: +44 7827 851066

  Telefoon: +45 41 90 55 55

  Telefoon: +48 698 096 823

  Telefoon: +33 (0)7 67 93 17 79