Focus op details en voorspelbaar

We leveren al meer dan 35 jaar ‘state-of-the-art’ magazijnoplossingen. Onze ervaring in automatisering heeft ons de kennis en expertise gegeven om winstgevende en schaalbare oplossingen te bouwen die tientallen jaren meegaan.

De duivel zit in de details als het gaat om het samenstellen van een winstgevende AutoStore-oplossing. Een cruciaal onderdeel van het bereiken van een succesvol resultaat is het correct opmeten van het grid en het installeren van de eerste paar aluminium profielen.

Vanwege deze cruciale fase maken wij altijd gebruik van montageteams met ruime ervaring in het bouwen van AutoStore-grids. Na deze stap wordt de rest van het grid gemakkelijk in elkaar gezet net zoals een geavanceerd LEGO bouwpakket.

Tijdens elke stap van de bouw heeft jouw toegewijde projectmanager de volledige controle over alle leveringen, zodat alles op tijd aankomt. De projectmanager is het aanspreekpunt en houdt jou voortdurend op de hoogte van het proces.

"Zelfs na vele jaren in de praktijk, heeft Element Logic nog geen noemenswaardige vertraging opgelopen bij het opleveren van een project. Onze klanten waarderen deze betrouwbaarheid in een tijd van verandering zeer."

— Nils Grille, Project Manager, Element Logic Norway

Jouw magazijnautomatisering

Om de verwerking van de materiaalstroom te optimaliseren, ontwerpen en leveren wij ook geïntegreerde transportoplossingen die het niveau van automatisering in jouw magazijn verhogen. Het conveyorsysteem brengt de orders van AutoStore naar de laaddocks en verwerkt afval en recycling. En denk ook aan andere onderdelen van de magazijnautomatiseringsoplossing, zoals verpakkingsmachines voor dozen of zakken, sorteersystemen voor uitgaande orders en interne distributie binnen het magazijn.

Wanneer de magazijnoplossing is geleverd, voert ons inbedrijfstellingsteam uitgebreide tests en simulaties uit op mogelijke scenario’s. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat de oplossing overeenkomt met de geschatte cijfers voor capaciteit en efficiëntie uit het ontwerpproces.