Uw zaken zijn veilig bij ons!

Ons toegewijde ondersteuningsteam is er om ervoor te zorgen dat u de grootst mogelijke output van AutoStore en eManager bereikt.


Neem contact met ons op voor meer informatie

We zijn ervaren in het helpen van onze klanten met onderhoud, ondersteuning, service en training. Als de vertrouwde adviseurs van onze klanten, leveren wij diensten die de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Omdat uw prestatie onze grootste inspiratie is!

Ondersteuning

Ons zeer bekwame ondersteuningsteam is een van de grote voordelen van klant zijn bij Element Logic. We kunnen u helpen via internet, e-mail of telefoon wanneer u ondersteuning nodig heeft. We zijn er trots op een van de meest toegankelijke en servicegerichte bedrijven in de branche te zijn.

Onze medewerkers hebben ruime ervaring in het omgaan met allerlei soorten ondersteuning en vragen die verband houden met AutoStore, eManager en alle omliggende apparatuur, evenals onderhoud, veranderingen in de systeemconfiguratie en foutcorrecties.

Service en onderhoud

Bij Element Logic zijn we graag uw favoriete AutoStore®-specialist. Onze eigen servicemonteurs helpen u om uw AutoStore-systeem op de meest efficiënte manier te onderhouden en te bedienen. Een van onze belangrijkste concurrentievoordelen is ons ervaringsgedreven vermogen om proactief onderhoud uit te voeren, precies waar en wanneer dat nodig is.Onze technici kunnen gepland onderhoud ter plaatse uitvoeren zonder de dagelijkse activiteiten te onderbreken. Dit komt door het betrouwbare en flexibele ontwerp van AutoStore®. We houden continu de uptime van het systeem van onze klanten bij.