Beheer uw geautomatiseerde magazijn met eManager

Om het maximale uit jouw geautomatiseerde magazijnefficiëntie te halen, operationele kosten te verlagen en klanttevredenheid te verbeteren, hebben wij onze eigen software ontwikkeld - eManager. Het is de toegangspoort tot alle informatie die je nodig hebt om jouw activiteiten te optimaliseren en je voor te bereiden op groei.

eManager heeft een gebruiksvriendelijke interface met ingebouwde AutoStore-operatorassistentie. Met eManager heb je voortdurend controle over de productlocatie, voorraadbeheer, aangepaste processen voor ontvangen goederen, retourafhandeling, bijvullen en picken. Medewerkers krijgen een grondige opleiding over optimaal gebruik.

Makkelijke integratie met jouw huidige WMS

De software kan onmiddellijk worden geïmplementeerd met het bestaande warehouse management systeem (WMS). De integratie kan worden gedaan met onze standaardinstellingen voor een snelle ROI of kan op maat worden gemaakt door ons team van experts. Zodat het systeem aan jouw behoeften en voorkeuren voldoet. Door de combinatie van een configureerbaar, gestandaardiseerd platform kan eManager zich ontwikkelen en blijven voldoen aan de eisen van de klant en de markt.

"eManager is het brein van AutoStore, maakt het efficiënt en zorgt ervoor dat alle onderdelen van het magazijn met elkaar kunnen communiceren voor een geoptimaliseerde workflow."

— Theresa Marin Tantillo, Solutions Architect, Element Logic.

Ontwikkeld door hoogwaardige AutoStore-kennis

Element Logic is de oorspronkelijke AutoStore-partner en om de perfecte software voor AutoStore te ontwikkelen, hebben wij onze jarenlange kennis en strategische betrokkenheid ingezet. Deze expertise heeft geresulteerd in software die de nauwkeurigheid, productiviteit en verwerking voor onze klanten aanzienlijk verhoogt.

Een grote kracht van eManager is het vermogen om efficiënt prioriteiten te stellen voor uitstaande taken. Het zet automatisch een flexibel en dynamisch orderwachtrijsysteem op voor het afhandelen van wave picking, batch picking, geretourneerde en hoogfrequente producten, en meer – allemaal afgestemd op jouw behoeften.

De software waar je op kunt rekenen

eManager is ontwikkeld met het oog op duurzaamheid en veranderingen in de sector. Het is betrouwbaar, schaalbaar en ondersteunt mobiele, server- en cloud-gebaseerde diensten.

Ons integrale supportteam is deskundig op het gebied van zowel eManager als AutoStore en is beschikbaar als er problemen of vragen zijn. Het supportteam kan ook voorzien in een maandelijks geavanceerd service- en onderhoudsdiagnoserapport.

Wil je meer weten over wat eManager en magazijnautomatisering voor jouw activiteiten kan betekenen?

Neem vandaag nog contact met ons op