Optimale material flow handling dankzij AutoStore

Bij Element Logic helpen wij klanten bij het vervullen van hun orders. Om oplossingen te bouwen die winstgevend en duurzaam zijn, is onze flexibele material flow handling van belang.

De material flow handling omvat verplaatsing, bescherming, opslag, materiaalcontrole en afvoer. Elke stap die de materialen maken op weg door het geautomatiseerde magazijn is geoptimaliseerd voor de automatische processen van AutoStore. Dit zorgt voor efficiëntie, voorspelbaarheid en een veilige werkomgeving.

Magazijnautomatisering door Element Logic draait om en is afgestemd op AutoStore. Wij werken samen met de meest geschikte leveranciers van de benodigde hardware en externe technologie in elke markt en bouwen het op maat naar jouw behoeften. De material flow handling is een essentieel onderdeel van de totaaloplossing voor het optimaliseren van de inkomende en uitgaande goederenstroom.

"Onze flexibele benadering van material flow handling voegt waarde toe aan de AutoStore-ervaring van de klant. Elk systeemontwerp is geoptimaliseerd om ervoor te zorgen dat de klant het meeste uit de oplossing haalt."

— Michael Kawalier, Managing Director Sales, Element Logic Germany
Waarde van AutoStore vergroten met materiaalstroom op maat.

Een betrouwbare en efficiënte workflow creëren

Typische oplossingen omvatten transportsystemen om de goederenstroom van de levering naar de AutoStore en van de AutoStore-pickingpoort naar de transportzone te optimaliseren. Afhankelijk van de omvang van de installatie kan de totaaloplossing verpakkingsmachines voor dozen of zakken, automatische dozenopzetters, etiketteermachines, sorteersystemen voor uitgaande bestellingen en interne distributie binnen het magazijn omvatten.

De goederenstroomafhandeling met transportbanden, verpakkings- en sorteersystemen is het volgende niveau van automatisering. In combinatie met AutoStore en eManager creëren deze processen een betrouwbare en efficiënte workflow waarmee het bedrijf kan groeien.

Wil je meer weten over material flow handling en AutoStore geleverd door Element Logic?

Neem vandaag nog contact met ons op