Onboarding en scenario-training

Als klant van Element Logic leer je alles wat je moet weten over magazijnautomatisering van ons ervaren trainingsteam. Onze trainingen zijn gericht op de operatie, veiligheid en het oplossen van problemen die zich kunnen voordoen wanneer het magazijn eenmaal in gebruik is genomen.

Onboarding is een belangrijke stap om jou en de medewerkers vertrouwen te geven bij het gebruik van de nieuwe geautomatiseerde magazijnoplossing. Met training leren werknemers snel hun nieuwe workflow binnen een paar dagen.

Daarnaast raden we ook aan om een paar werknemers een meer gespecialiseerde training te geven. Dit worden de AutoStore Super Users van het bedrijf. Zij zullen meer diepgaande kennis krijgen over hoe de oplossing werkt en hoe ze met complexere scenario’s en problemen moeten omgaan. Het Element Logic supportteam is beschikbaar als de behoefte zich voordoet.

De training is cruciaal voor de klant om vanaf de eerste dag succesvol te zijn en dezelfde technische taal te kunnen spreken als het Element Logic team – en daarmee een succesvolle, geautomatiseerde toekomst te garanderen.

"Goed geïnformeerde en leergierige Super Users zijn de sleutel tot succes. Ons trainingsprogramma legt hier de basis voor."

— Børre Skogvold, Element Logic Training Team
Trainingsprogramma voor Super UAutostore-training: Het Trainingsprogramma voor Super Users - Een essentiële troef voor het bereiken van succesvolle kennisuitbreiding en groei